Chiro bloei- en graafland bestaat al meer dan 70 jaar. Vroeger was het opgesplitst in bloeiland voor de jongens en graafland voor de meisjes. Ondertussen overleven we al vele jaren samen. Met 24 leiders en leidsters en meer dan 120 leden houden we elke zondag van 14u tot 17.30u chiro. Dankzij de veezetwee jeugdinfrastructuur hebben we al een tiental jaar nieuwe lokalen. Kom zeker kijken in de Walstraat 2, 3840 Borgloon. Jullie kunnen nog elke zondag aansluiten bij onze vereniging!

De leidingsploeg 2018-2019
sloebers: Koenraad, Toon G.,           Cédric, Korneel
speelclub: Casper, Robin, Kobe, Giel
rakwi's: Arne, Sara, Louis, Toon B.
tito's: Tijl, Emma, Hélène, Margot
keti's: Eliza, Bram, Alice, Steyn
aspi's: Tom, Hannah, Kobe, An

voor vragen kan je altijd bij hen terecht 

Chiro Loon is een deel van het gewest Kroinjel, wat verschillende chiro's van Sint-Truiden en Borgloon overkoepelt. Wij zijn dan nog eens deel van het verbond Limburg.  

wat is chiro?

niet zomaar een zondag, niet zomaar een dag, niet zomaar een spel van alles goed en wel, niet zomaar de tijd passeren, vraag en aanbod consumeren, iets wat heel je leven raakt en waar je samen werk van maakt. 

www.chiro.be

 

Chiro wil alle kinderen en jongeren in hun vrije tijd samenbrengen, zonder onderscheid. Via spel willen we hen ervaringen laten opdoen, leren samenleven, een kijk bieden op zichzelf en op de wereld.