Chiro bloei- en graafland bestaat al meer dan 65 jaar. Vroeger was het opgesplitst in bloeiland voor de jongens, en graafland voor de meisjes. Ondertussen overleven we al vele jaren samen. Met 17 leiding en meer dan 100 leden houden we elke zondag van 14u tot 17.30u chiro. Dankzij de veezetwee jeugdinfrastructuur hebben we al een tiental jaar nieuwe lokalen. Kom zeker kijken in de Walstraat 2, 3840 Borgloon. Jullie kunnen nog elke zondag aansluiten bij onze vereniging.

De leidingsploeg 2016-2017
sloebers: Bram, Alice, Goele
speelclub: Koenraad, Lena, Tijl
rakwi's: Toon, Fien, Tom
tito's: Ramin, An
keti's: Kobe, Cedric, Martijn
aspi's: Casper, Eliza, Margot

VB: David

voor vragen kan je altijd bij hen terecht 

Chiro Loon is een deel van het gewest Kroinjel, wat verschillende chiro's van Sint-Truiden en Borgloon overkoepeld. Wij zijn dan nog eens deel van het verbond Limburg.  

wat is chiro?

niet zomaar een zondag, niet zomaar een dag, niet zomaar een spel van alles goed en wel, niet zomaar de tijd passeren, vraag en aanbod consumeren, iets wat heel je leven raakt en waar je samen werk van maakt. 

www.chiro.be

 

Chiro wil alle kinderen en jongeren in hun vrije tijd samenbrengen, zonder onderscheid. Via spel willen we hen ervaringen laten opdoen, leren samenleven, een kijk bieden op zichzelf en op de wereld.